RUMS 18/16 – Kimono 

Bon dia!! És dijous i toca RUMS!!

Avui volia us volia ensenyar una altra peça però em falten les fotos i us ensenyo aquesta que m’encanta. Es tracta d’una de les meves participacions al CC de La Inglesita del vestit 15.Pieced de la revista Ottobre Design 2/2012. Avui us ensenyo la versió camisa que és el model 13. Kimono. Primer de tot recomanar-vos el cose conmigo de la Inglesita, moltíssimes gràcies per muntar-lo, està super cuidat i amb moltíssims detalls per millorar la costura. Val la pena llegir totes les recomanacions que fa encara que no tingueu previst fer el vestit. La versió vestit us l’ensenyo ben aviat al blog!

   

La tela és un lli vermell; pel biaix em vaig decidir per posar-ne un de merceria en comptes de fer el que ve amb el patró i vaig triar aquest amb floretes vermelles. Queda per dins de l’obertura de coll i mànigues i també a la part de baix; i es veu molt poquet, però m’agrada el toc primaveral que li dóna.

  

Vaig adaptar la talla veient les últimes experiències amb el tallatge de la revista i la part de dalt és més petita que la part de la cadera. L’he fet prou llarg per portar-lo amb uns leggins i anar còmoda i l’he deixat obert pels laterals a la part de baix.

   

Ja heu cosit el vostre Pieced? I la versió Kimono?

Enllaço amb RUMS i Blog de Fans de Ottobre Design.


Buenos días !! Es jueves y toca RUMS !! Hoy quería os quería enseñar otro modelo pero me faltan las fotos y os enseño esta blusa que me encanta. Se trata de una de mis participaciones en el CC de La Inglesita del vestido 15.Pieced de la revista Ottobre Design 2/2012. Hoy os enseño la versión blusa que es el modelo 13. Kimono. Primero de todo recomendaros el cose conmigo de la Inglesita, muchísimas gracias por montarlo, está super cuidado y con muchísimos detalles para mejorar la costura. Vale la pena leer todas las recomandaciones aunque no tengas previsto hacer el vestido. La versión vestido os la enseño pronto en el blog! La tela es un lino rojo; para el bies me decidí por poner uno de mercería en vez de hacer lo que viene con el patrón y elegí este con florecillas rojas. Queda por dentro de la abertura de cuello y mangas y también en la parte de abajo; y se ve muy poquito, pero me gusta el toque primaveral que le da. Adapté la talla viendo las últimas experiencias con el tallaje de la revista y la parte de arriba es más pequeña que la parte de la cadera. Lo he hecho de largo suficiente para llevarlo con unos leggins e ir cómoda y lo he dejado abierto por los laterales en la parte de abajo. Ya habeis cosido vuestro Pieced? Y la versión Kimono? Enlazo con RUMS y Blog de Fans de Ottobre Design.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

34 respostes a RUMS 18/16 – Kimono 

  1. Rebeca ha dit:

    Uoooo és molt xula! i el detall del biaix de floretes queda genial. M’agrada molt!

    M'agrada

  2. helenaviertel ha dit:

    T’ha quedat molt bé! Coincidim en costura aquesta setmana, també he fet una Kimono. A mí el coll em queda ample i primer pensava que era culpa meva, però ara mateix la duc posada i em sembla que és el patró, que és massa ample de tot. A tu t’ha passat?

    M'agrada

  3. Padawan Costuril ha dit:

    El toque del bies floral queda genial.

    M'agrada

  4. Fans De Ottobre ha dit:

    Muy bonita, di que sí!!! Te ha quedado una camiseta genial…..el detalle de bies en florecitas queda precioso.
    Muchas gracias por enlazar al Blog de Fans de Ottobre, nos encanta ver vuestras creaciones.
    Besos

    M'agrada

  5. vanähsa ha dit:

    Super xula!!! M’encanta el detall del biaix de floretes! Ah, i no m’he oblidat de tu eh! Si tot va bé, aquesta tarda vaig a correus! 🙂

    M'agrada

  6. Noelia ha dit:

    m’encanta el detall del bies de floretes!!

    M'agrada

  7. laia ha dit:

    Genial i el bies m’ha enamorat… Ara ansiosa per veure la versió vestit!!!!

    M'agrada

  8. kuka & bubu ha dit:

    Molt maca!
    Reconec que primer no em deia res el patró, però a mida d’anar veient exemples vostres m’estàn entrant ganes de fer-me’l en brusa també!

    M'agrada

  9. Merche Kushona ha dit:

    Tinc pendents el dos encara…m’agrada molt la idea del biaix, queda molt macu

    M'agrada

  10. Núria Muñiz ha dit:

    Això m´hauria de cosir, per tenir alguna peça decent al meu armari, que tot són dessuadores i samarretes

    M'agrada

  11. Enaitz ha dit:

    Ese bien de flores le da un toque especial!

    M'agrada

  12. Edith ha dit:

    Que bonito color y me gusta mucho con la tela de florecitas!

    M'agrada

  13. Vicky - Nina de drap ha dit:

    M’agrada aquest patró. Molt xulo!!

    M'agrada

  14. Malihma ha dit:

    Es preciosa! Pasaré a ver el CC porque es uno de los patrones que más me llama de la revista.

    M'agrada

  15. Retroenllaç: RUMS 19/16 – Vestit Pieced | Mei, fet amb amor

  16. Retroenllaç: Samarreta Kimono de punt | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.