Pijama ètnic

Bon dia!!! Us ha costat molt llevar-vos avui?? Jo m’he llevat plena d’energia i amb ganes que arribi el cap de setmana!

I a sobre, vaig d’estrena! De pijama i de llibre de costura!! El passat octubre Modistilla de Pacotilla va fer un sorteig d’aquest llibre tan preciós i em va tocar!! Moltísismes gràcies Alícia!! Fins ara no t’ho havia agraït públicament, disculpa el retard! M’encanta!

    

El llibre es diu And Sew to Bed, de Caro Cutts and Alison Beadnell. Hi podeu trobar projectes amb tela plana per casa i roba per estar per casa, pijames, barnussos, bates, … tant per adults com per nens. Les teles dels models són precioses i porta els patrons en varies talles. El llibre és en anglès, les fotos són boniques i les il·lustracions espectaculars!

Feia temps que me’l mirava i no m’acabava de decidir i finalment he començat per aquest pijama, el model es diu Summer Camisole and Shorts Set.

pijama-01

He triat una tela plana de cotó, estampada amb motius ètnics en tons verds i marrons que tenia d’una de les primeres visites que vaig fer a Els Encants. No he fet servir tela de contrast, tot ho he fet amb la mateixa, inclòs les tires de la part de dalt que al principi havia pensat en fer-les de foe finalment em vaig decidir per posar-hi la mateixa tela.

La part de dalt porta una peça a la part superior que també fa de vista i fa que tot quedi molt polit. Us poso algunes fotos de detall.

pijama-02 pijama-07pijama-10 pijama-09 pijama-08 pijama-03

Els pantalons els he acabat amb puny marró per fer-los més còmodes. Els patrons venen en tres talles però no hi ha cap referència de mides. Vaig triar la mitjana i tot i així ha quedat bastant gran. Al ser tela plana i com que és un pijama ja va bé, és molt còmode!

No tenia pensat posar fotos “amb farcit” però el sr_M m’ha fet aquestes i us les ensenyo!

        

Em sembla que m’anirà molt bé tenir un pijama nou pel que pugui passar! 😛

Enllaço amb RUMS! Que acabeu molt bé la setmana!

M’encantarà llegir els vostres comentaris!


Buenos días !!! Os ha costado levantaros hoy?? Yo me he levantado llena de energía y con ganas de que llegue el fin de semana! Y encima, voy de estreno! De pijama y de libro de costura!! El pasado octubre Modistilla de Pacotilla hizo un sorteo de este libro tan precioso y me tocó !! Muchisimas gracias Alicia!! Hasta ahora no te lo había agradecido públicamente, disculpa el retraso! Me encanta! El libro se llama And Sew to Bed, de Caro Cutts and Alison Beadnell. Puedes encontrar proyectos con tela plana para casa y ropa para estar por casa, pijamas, albornoces, batas, … para adulto y para niños. Las telas de los modelos son preciosas y lleva los patrones en varias tallas. El libro es en inglés, las fotos son hermosas y las ilustraciones espectaculares! Hacía tiempo que lo miraba y no me acababa de decidir y finalmente he empezado por este pijama, el modelo se llama Summer Camisole and Shorts Set. He elegido una tela plana de algodón, estampada con motivos étnicos en tonos verdes y marrones que tenía de una de las primeras visitas que hice a Els Encants. No he usado tela de contraste, todo lo he hecho con la misma, incluso las tiras de la parte de arriba que al principio había pensado en hacerlas de foe finalmente me decidí por poner la misma tela. La parte de arriba lleva una pieza en la parte superior que también hace de vista y hace que todo quede muy pulido. Os pongo algunas fotos de detalle. Los pantalones los he terminado con puño marrón para hacerlos más cómodos. Los patrones vienen en tres tallas pero no hay ninguna referencia de tamaños. Elegí la media y aún así ha quedado bastante grande. Al ser tela plana y como es un pijama ya va bien, es muy cómodo! No tenía pensado poner fotos “con relleno” pero el sr_M me ha hecho estas y os las enseño! Me parece que me irá muy bien tener un pijama nuevo para lo que pueda pasar! 😛 Enlazo con RUMS! Que acabeis muy bien la semana! Me encantará leer vuestros comentarios!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

23 respostes a Pijama ètnic

  1. vanähsa ha dit:

    Quin pijama més xulo!!

    M'agrada

  2. Molt xulu aquest pijama! Com sempre has triat una tela molt i molt maca. Ah! i el llibre té moooolt bona pinta. Queda apuntat coma desiderata 😉

    M'agrada

  3. Padawan Costuril ha dit:

    ¡Me gusta tu pijama!

    M'agrada

  4. Enaitz ha dit:

    Que bonito el pijama!y que despertar mas chulo!!cuando yo me despierto casi siempre es de noche…

    M'agrada

  5. Que bonito pijama! Y esa tela es preciosa ,me encanta.

    M'agrada

  6. 8peus ha dit:

    Ohh! M’encanta. T’ha quedat molt bonic, la tela és preciosa. Tinc ganes d’anar als encants a remenar teles. Nota mental: no compris massa cosa que ja tens molts projectes en ment. (Jiji)

    M'agrada

  7. kuka & bubu ha dit:

    Alaaa, que xulo! I quina sort de ser l’afortunada!!

    M'agrada

  8. Cris ha dit:

    Me encanta desearás estar en casa para estar en pijama je je . Muy chulo!!!

    M'agrada

  9. annawayblog ha dit:

    Molt bonic! La tela molt xula! I ha colat q és al matí, ja sembla la tele que tallen les escenes i les graven quan volen i ens ho creiem. Jiji (queda en secret guapa! D’aquí no surt)

    M'agrada

  10. Jajaja!! Nos la has colado!!! Te queda fantástico y esa tela es mega bonita!!! La vista del escote es una preciosidad.

    M'agrada

  11. qué bé que facis servir el llibre 🙂 Jo encara no l’he estrenat, per sort amb la que s’està liant amb el sewing camp ja no tinc excusa 🙂 Petons!

    M'agrada

  12. qué bé que facis servir el llibre 🙂 Jo encara no l’he estrenat, per sort amb la que s’està liant amb el sewing camp ja no tinc excusa 🙂 Ja veig un post conjunt jujuju Petons!

    M'agrada

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.