Leggins Classic Black – CC

[al final en castellano]

Després d’haver cosit uns quants leggins per la mini_M (i els que falten per ensenyar), ja tocava fer-ne un per mi! No és el primer, n’he cosit altres aquí i aquí.

 classic-black08  classic-black-07

El CoseConmigo de La Costurera Entrometida és ideal si vols cosir-ne uns, tant bàsics com una mica més elaborats; t’ensenya a adaptar-los al teu cos i també a fer moltes modificacions. Si publiqueu entre avui i el dia 3 de novembre, pots participar en un sorteig de 20 € de Cal Joan!!! Gràcies noies pel CC i pel sorteig!! Sou unes cracks!

img-20161002-wa0004                leggings

He fet servir el patró del CC, es tracta del patró 09. Classic Black de la Ottobre Design 5/2016. Tenia pensada una tela i també unes modificacions però ahir al matí vaig canviar d’idea, i vaig tallar i cosir en un matí abans de sortir de casa!

classic-black-05

He fet la versió senzilla però hi he afegit butxaques a la part del darrere. Les necessito: el mòbil, els mocadors de paper, unes monedes…

classic-black-06

Em veig una mica estranya amb leggins estampats, sóc de portar pantalons llisos i foscos, no recordo haver portat mai pantalons estampats; segur que no seran els últims! Vaig molt còmoda! Avui sessió de fotos a la platja, no serà l’última!

classic-black-03  classic-black-04

classic-black09

Enllaço amb RUMS, amb el Blog de Fans de Ottobre Design i també amb el recopilatori del CC de La Costurera Entrometida!

Vaig a veure totes les versions de leggins d’avui! Ja tens els teus?


Después de haber cosido unos cuantos leggins para mini_M (y los que faltan por enseñar), ya tocaba hacer uno para mí! No es el primero, he cosido otros aquí y aquí. El CoseConmigo de La Costurera Entrometida es ideal si quieres coser a unos, tanto básicos como algo más elaborados; te enseña a adaptarlos a tu cuerpo y también a hacer muchas modificaciones. Aún estás a tiempo, de coser los tuyos y si publicas entre hoy y el día 3 de noviembre, puedes participar en un sorteo de 20 € de Cal Joan!!! Gracias chicas por el CC y por el sorteo! Soys unas cracks! He usado el patrón del CC, se trata del patrón 09. Classic Black de la Ottobre Design 5/2016. Tenía pensada una tela y también unas modificaciones pero ayer por la mañana cambié de idea, y corté y cosí en una mañana antes de salir de casa!! He hecho la versión sencilla pero le he añadido bolsillos en la parte trasera. Los necesito: el móvil, los pañuelos de papel, unas monedas … Me veo un poco extraña con leggins estampados, soy de llevar pantalones lisos y oscuros, no recuerdo haber llevado nunca pantalones estampados; seguro que no serán los últimos! Y voy muy cómoda! Hoy sesión de fotos en la playa, no será la última! Enlazo con RUMS, con el Blog de Fans de Ottobre Design y también con el recopilatorio del CC! Voy a ver todas las versiones de leggins de hoy! Ya tienes los tuyos!?

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

31 respostes a Leggins Classic Black – CC

  1. Carol ha dit:

    Ostres quin salt!!!
    Et queden molt bé, estàs molt guapa.
    Petons

    M'agrada

  2. Merche Kushona ha dit:

    Pues son ben xulus amb aquest estampat!jo sobretot a l’hivern tb tinc la roba massa fosca, pero s’ha de remediar

    M'agrada

  3. vanähsa ha dit:

    Guapa!! Els leggings xulíssims! i quina sort tenir la platja tant a prop!

    M'agrada

  4. Fans de OTTOBRE ha dit:

    Son geniales! y esos bolsillos tan necesários. Seguro que los utilizas un montón. El estampado en las fotos apenas se aprecia, así que no sufras y utilizalos muchisimo que te quedan que ni pintados
    Gracias por enlazar en blog de Fans de Ottobre.

    Besotes

    M'agrada

  5. Doncs trobo que fas molt bé a dur pantalons clars, estampats o com tu vulguis. Precisament, per mi, aquesta és la gràcia, de vegades cosir-me coses que són diferents al que trobaries en una botiga. ¡T’han quedat genials!!

    M'agrada

  6. Son preciosos! Entiendo tu sensación con los leggings estampados. Yo con los míos de corazones me siento un poco “payaso de micolor” pero reconozco que son bonitos y alegres. Un puntazo los bolsillos!

    M'agrada

  7. Maria GC ha dit:

    Me gustan mucho!! Yo tampoco suelo llevar leggins estampados pero me hice unos con tonos negros y blanco y muy bien, lo que aún no me atrevo es a meter colores soy una caguica jajaja. Los mios los he hecho negros que los necesito para currar…

    M'agrada

  8. Mi Pura Vida ha dit:

    Jo també som de portar pantalons llisos, pero he de dir que et queden genial!!

    M'agrada

  9. jahullu ha dit:

    Que xulos y unas fotos muy resultonas. Me encanta!!!

    M'agrada

  10. Que macos aquests leggins colorits i estampats!!! Tot un encert! 😁

    M'agrada

  11. 8peus ha dit:

    Què bé que t’han quedat!!! Et queden molt bé així estampadets.

    M'agrada

  12. Me encanta como te quedan y con ese estampado tan lindo…los bolsillos, una idea genial !!!

    M'agrada

  13. Vicky - Nina de drap ha dit:

    Doncs jo veig que es una tela discreta, malgrat ser estampada! De lluny gairebé no s’aprecia l’estampat! I crec que es molt combinable! A lluir-los!

    M'agrada

  14. Tata Crafts ha dit:

    T’han quedat molt bé, Mei! I m’has animat molt dient que els has tallat i cosit en un matí!

    M'agrada

  15. Aurora ha dit:

    Me gustan!!! Y lo de los bolsillos atrás todo un acierto!!! Creo que lo copiaré.

    M'agrada

    • No te veas extraña con esos leggins estampados, porque te han quedado chulísimoooos, y vas a darles muchísimo trote. La tela es una pasada de bonita, y si te sobró un pizco, incluso puede ir a juego contigo, tu peque, jijiji😈😈😈. ¡Qué bueno saber coser, que hacemos adaptaciones acorde a nuestras necesidades! Con esos bolsillos el móvil no se quedará atrás😁😁😁. Unas fotos preciosas (tengo unas pendientes de enseñar, en que también salgo “en suspensión”. ¡Qué nos gusta saltar en la playa!😂😂😂). Un besote.

      M'agrada

  16. Retroenllaç: Leggins Classic Black | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.