Vestit Relaxed i leggins Stream

[al final en castellano]

Primer post de primavera!!! Quines ganes de caloreta amb aquests dies tan assolellats!

Vinc molt primaveral amb la meva versió, sense mànigues, del vestit Relaxed de la revista Ottobre Design 5/2016. Tenia moltes ganes de cosir aquest patró després de veure totes les versions fantàstiques que hi ha al Blog de Fans de Ottobre Design; i la veritat és que m’ha encantat i és possible que repeteixi.

 

 

He fet la talla 40, em queda ample però ja em va bé. L’he escurçat bastant, diria que uns 20 cm i està pensat per portar amb leggins i no com a vestit sol. Tampoc hi he posat les mànigues, he deixat la part superior tal com el patró i pels acabats amb una vora. L’escot l’he baixat uns 5 cm i està acabat amb una vista i un repunt per fixar-la.

I a sota? Què és tanta ratlla? (Es veu bé? Al meu ordinador no gaire!) Doncs els leggins que acompanyaran el vestit, un leggins amb cremalleres als laterals, el patró 9. Stream de la revista Ottobre Design 2/2017. He fet servir l’últim tros que em quedava de la tela de ratlles que ja heu vist aquí en samarreta i aquí en leggins per la mini_M. És una tela molt elàstica i molt agradable, a veure com envelleix com a leggins. De moment són comodíssims! Ara veig que no he fet fotos de la part de dalt dels leggins…

Les cremalleres són cremalleres invisibles de color negre, eren més llargues i les he tallat a la mida que marcava la revista. Encara m’estic pensant si li poso butxaques darrera, són tan pràctiques! Si les poso, actualitzaré l’entrada 😉 .

Amb aquesta entrada participo en el CONJUNTAZO organitzat per les noies del Blog de Fans d’Ottobre Design! Encara no sabeu de què va? Espavileu que queden pocs dies, només fins al 31 de març! A veure si arribo a una altra participació!

  

Enllaço amb RUMS i també amb el Blog de Fans de Ottobre Design. Que tingueu molt bona setmana!


Primer post de primavera!!! Qué ganas de calorcito con estos días tan soleados! Vengo muy primaveral con mi versión, sin mangas, del vestido Relaxed de la revista Ottobre Design 5/2016. Tenía muchas ganas de coser este patrón después de ver todas las versiones fantásticas que hay en el Blog de Fans de Ottobre Design; y la verdad es que me ha encantado y es posible que repita. He hecho la talla 40, me queda ancho pero ya me va bien. La he acortado bastante, diría que unos 20 cm y está pensado para llevar con leggins y no como vestido solo. Tampoco he puesto las mangas, he dejado la parte superior tal como el patrón y los acabados con un dobladillo. El escote lo he bajado unos 5 cm y está acabado con una vista y un repunte para fijarla. Y debajo? Qué es tanta raya? (¿Se ven bien? En mi ordenador no mucho!) Pues los leggins que acompañarán al vestido, un leggins con cremalleras en los laterales, el patrón 9. Stream de la revista Ottobre Design 2/2017. He usado el último retal que me quedaba de la tela de rayas que ya habeis visto aquí en camiseta y aquí en leggins para mini_M. Es una tela muy elástica y muy agradable, a ver cómo envejece como leggins. De momento son comodísimos! Ahora veo que no he hecho fotos de la parte de arriba de los leggins … Las cremalleras son cremalleras invisibles de color negro, eran más largas y las he cortado a la medida que marcaba la revista. Todavía estoy pensando si le pongo bolsillos traseros, son tan prácticos! Si los pongo, actualizaré la entrada;). Con esta entrada participo en el CONJUNTAZO organizado por las chicas del Blog de Fans de Ottobre Design! Aun no sabes de qué va? Espabila que quedan pocos días, sólo hasta el 31 de marzo! Yo a ver si llego a otra participación! Enlazo con RUMS y también con el Blog de Fans de Ottobre Design. Que tengais muy buena semana!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

27 respostes a Vestit Relaxed i leggins Stream

  1. Lourdes - Punts de colors ha dit:

    Ei quin conjunt tant bonic! M’apunto el relaxed sense mànigues! Al meu lo he donat molt de trote així que sense mànigues m’agrada la idea. Estas guapa guapa!

    Liked by 1 person

  2. annawayblog ha dit:

    Un conjunt molt xulo, segur que te’l poses molt. Des del mòbil veig bé les ratlles son dificils de fotografiar les punyeteretes😂😂😂. Sort que vas fer les fotos en bons dies perquè avui s’està girant el temps, aquí bufa que no vegis. Però ja tinc ganes d’estiu!!

    Liked by 1 person

  3. vanähsa ha dit:

    Guapa! Quina bona idea el Relaxed sense les mànigues, queda genial!! No et molesten les cremalleres dels leggins? Em dóna la sensació que han de fer nosa, per això no els he fet…

    Liked by 1 person

  4. Fans de Ottobre ha dit:

    Bravo per aquest Conjuntazo!!! El Relaxed amb màniga curta serà un vestit perfecte per aquesta primavera i aquests leggins de ratlles combinen amb tot! Per cert, quin efecte tan curiós fan a la pantalla de l’ordinador!
    Moltes gràcies per unir-te a la nostra proposta, esteu fent uns conjunts fantàstics!

    Liked by 1 person

  5. hirutxoak ha dit:

    Le vas a sacar muchísimo partido! este tipo de prendas me encanta!

    M'agrada

  6. Flo ha dit:

    El conjunt és preciós! Ole!

    M'agrada

  7. M’encanta el vestit que no es vestit amb mànigues que no són mànigues!! I a sobre amb leggins de cremallera que no es veu, per anar marejant al personal, jajaja!!

    M'agrada

  8. costuricacosturica ha dit:

    que preciosidad en negro!!!! a la cola de impresion 🙂

    M'agrada

  9. Que chulo tu conjunto! Lo veo bonito, cómodo y cuqui. Te sienta fenomenal

    M'agrada

  10. Merche Kushona ha dit:

    les ralles dels leggings marejen una mica a segons quienes fotos, el conjunt es veu genial! al vestit relaxed li tinc moltes ganes i ja no se si arrivaré

    M'agrada

  11. Alicikita coseprimacose ha dit:

    Te queda genial! Este conjunto es un acierto. Ole tus modificaciones!

    M'agrada

  12. 8peus ha dit:

    Què bé que et senta aquest conjunt. Les cremalleres dels leggins tenen el seu què, oi? i el Relaxed sense mànigues és perfecte, em sembla que et copiaré.

    M'agrada

  13. Qué buena idea la Relaxed sin mangas, creo que caerá una 🙂
    Un conjuntado chulísimo.
    Te acuerdas que te dije que tenía las mismas botas crocs que las tuyas? pues también tengo esas manoletinas crocs 🙂
    Besos

    M'agrada

  14. sewingwithmei ha dit:

    Lo caloret avui ha marxat, res de res.
    Aquest patró, que ja el portem veien fa setmanes, m’encanta. El trobo tan bonic i còmode a més l’he vist amb gent de diferents morfologies i a totes us està genial. És genial que hagis fet màniga curta i més curtet per els leggins. Al principi he hagut d’agafar les ulleres de vista per veure si veia bé les ratlles o no i si que es veuen. Segurament en persona s’aprecein millor. Els leggins amb cremallera em semblen genials. UN 10.

    Guapissima com sempre

    M'agrada

  15. Mi Pura Vida ha dit:

    Que bñe et queda el conjunt aquest Mei! Els leggins em fan moltes ganes cosir-los

    M'agrada

  16. Vicky - Nina de drap ha dit:

    El relaxed es fantastic i aquests leggings tenen molt bona pinta! Tinc aquestes mateixes ulleres de sol!! Molt guapa!

    M'agrada

  17. ¡Muy chulo este conjunto, Mei! Diría que eres la única valiente que se ha atrevido con las cremalleras. ¡Enhorabuena! Queda genial el Relaxed en manga corta… Igual me coso otro yo también, jeje.

    M'agrada

  18. Bàrbara ha dit:

    Guapa!!!! Bon conjunt bombon!!! Segur que l’aprofitaràs molt!! Una abraçada!!

    M'agrada

  19. Fans De Ottobre ha dit:

    Woww!! CONJUNTAZO en toda regla!! Geniales esos leggins con cremallera, eres una valiente 😉
    El relaxed es una apuesta segura, siempre queda genial y en manga corta ni te cuento ya!
    Gracias por participar en el “conuntazo”, te deseamos mucha suerte en los sorteos!
    Besos…”mujer de rojo”

    M'agrada

  20. Retroenllaç: Leggins Lampi pirates | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.