Vestit per anar a fer un gelat – Meadow Flowers

[al final en castellano]

A l’estiu ens encanten els vestits fresquets! Amb la calor que està fent, ja fa dies que ve de gust cosir roba estiuenca.

 

La revista Ottobre Design 3/2017 porta uns quants vestits per nena, i m’estranya que aquest no sigui encara al recopilatori del Blog de Fans de Ottobre Design perquè estic segura que serà un dels nostres preferits d’aquesta temporada. Es tracta del vestit 14. Meadow Flowers.

 

Té molts detallets, una obertura a l’esquena en forma de gota, va folrat i queda totalment polit per dins i per fora, es lliga a les espatlles amb dobles llacets, … i sobretot fa l’efecte de doble faldilla de la part de sobre i la de sota i giren! Les dues! Èxit assegurat!

 

He cosit la talla 110, li queda una mica grandot però, per la model de la revista, entenc que ja és així. La tela la vaig comprar fa temps i només quedava un retallet; és tela plana de cotó blanca amb un estampat en verd brillant, pel forro de la part de dalt he fet servir tela blanca. Ha quedat un vestit una mica delicat, tan claret, ideal per anar a prendre gelat! hahahaha!

Hem tingut un cap de setmana a tope amb dues festes infantils d’aniversari xulíssimes, i vosaltres? Que tal el cap de setmana?

 

Com veieu la sessió de fotos va donar molt de joc amb aquest vestit!

Enllaço amb Menuda Inspiración i amb el Blog de Fans de Ottobre Design.


En verano nos encantan los vestidos frescos! Con el calor que está haciendo, ya hace días que apetece coser ropa veraniega. La revista Ottobre Design 3/2017 lleva varios vestidos para niña, y me extraña que este no esté todavía el recopilatorio del Blog de Fans de Ottobre Design porque estoy segura de que será uno de nuestros favoritos de esta temporada. Se trata del vestido 14. Meadow Flowers. Tiene muchos detalles: una abertura en la espalda en forma de gota, forrado y queda totalmente pulido por dentro y por fuera, se ata a los hombros con dobles lacitos, … y sobre todo da la impresión de doble falda de la parte de encima y la de abajo y giran! Las dos! Éxito asegurado! He cosido la talla 110, le queda un poco grandote pero, visto el modelo de la revista, entiendo que ya es así. La tela la compré hace tiempo y sólo quedaba un retalito; es tela plana de algodón blanca con un estampado en verde brillante, para el forro de la parte de arriba he usado tela blanca. Ha quedado un vestido un poco delicado, tan clarito, ideal para ir a tomar helado! hahahaha! Hemos tenido un fin de semana a tope con dos fiestas infantiles de cumpleaños chulísimas, y vosotras? Que tal el fin de semana? Como veis, en la sesión de fotos, dio mucho juego este vestido! Enlazo con Menuda Inspiración y con el Blog de Fans de Ottobre Design.

Aquesta entrada s'ha publicat en Nena i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

21 respostes a Vestit per anar a fer un gelat – Meadow Flowers

  1. Anna ha dit:

    Qué bonica que està!! T’ha quedat molt bé! Això de que voli i tant que és un èxit i si és doble encara més. Je je. És un dels que ja havia vist ideal per a l’estiu. Potser caurà també.

    M'agrada

  2. Cristina ha dit:

    Preciosa! Jo també el tinc a la llista i potser com a brusa també.

    M'agrada

  3. ChriBi ha dit:

    Me encanta el vestido con todos sus detalles. Y la tela es chulísima!
    Ahora a por el helado 😉
    Saludos.

    M'agrada

  4. Mi Pura Vida ha dit:

    Es preciós! Té molts detallets i tant va bé per fer un gelat com per anar de noces! jajaja.

    M'agrada

  5. Carmen R. ha dit:

    Qué bonito! La tela es superchula también!

    M'agrada

  6. helenaviertel ha dit:

    Esteu guapíssimes totes dues! No tinc aquesta revista però sí que sembla el vestit de la temporada.

    M'agrada

  7. Paraxuta ha dit:

    Me encantan esos lacitos! Es un vestido precioso.
    Me lo apunto para mi txiki, pero lo del forro para mi todavía son palabras mayores…jejeje

    M'agrada

  8. Montse ha dit:

    Que guapa!!!! Le queda genial!! Lo mirare en la revista !

    M'agrada

  9. Mara nicolas ha dit:

    ara mateix miro la revista perque no lo he vist.. es monisim, mágrada molt com a quedat

    M'agrada

  10. Fans De Ottobre ha dit:

    OOhh!! Le queda precioso el conjunto! Se ve super fresco y muy veraniego, seguro que es un lavar – usar – lavar…
    Muchas gracias por enlazar en Fans de Ottobre, nos encanta ver tus costuras.
    Besos

    M'agrada

  11. Mei, aquest vestit definitivament és mooolt bonic. M’encanten els detalls, la tela triada i ben segur si no és aquest estiu el proper el faig 😉 (és que estic una mica desconectada de la costura, jejeje). Una abraçada enooorme, i fins aviat!!!

    M'agrada

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.