Banyadors nena

Us ensenyo un parell de banyadors. Fa dies que els tinc cosits, la mini_M ha fet piscina aquest trimestre i els de l’any passat (aquí) ja li quedaven justos i es veien molt gastats.

Aquesta vegada he fet servir el patró 27. Retro Swimmers de la revista Ottobre Design 3/2016. He fet dues versions, amb faldilla i sense i he modificat algunes coses. Per començar a la revista recomana tela de punt i jo he fet servir licra. He tret el volant de la part superior i també he modificat els tirants; cosint-lo pels extrems de la mateixa peça del volant, i hi he posat una goma per reforçar-lo.

 

He estrenat la goma verge que ens van regalar en el pack de Seoane Textil al Sewing Camp 2016, no l’havia provat i crec que aguantarà molt bé. Moltes gràcies als patrocinadors i a l’organització!! Ja s’està movent alguna cosa del Sewing Camp 2017, enguany no podré anar-hi, però estaré molt atenta a tot el que s’hi faci, va ser una experiència fantàstica!

La licra blanca amb floretes petites és molt fina i he decidit folrar-lo sencer per davant i darrere, he fet servir una licra color carn, li dóna cos, crec que envellirà bé. El rosa només porta folrada la zona de l’entrecuix com marca el patró.

 

Els acabats de les cames també són diferents, en un he fet servir goma verge i en l’altre foe. M’agraden els dos acabats, crec que amb la goma envellirà millor.

Pel meu gust la faldilla queda molt alta, si el repeteixo, la baixaré ben bé entre 5 i 7 cm.

Vam aprofitar el cap de setmana passat per anar a la platja i fer alguna foto en acció.

Enllaço amb Menuda Inspiración i també amb el Blog de Fans de Ottobre Design.

Heu cosit els banyadors d’aquest estiu? Ja els heu estrenat?


Os enseño un par de bañadores. Hace días que los tengo cosidos, mini_M ha hecho piscina este trimestre y los del año pasado (aquí) ya le quedaban justos y se veían muy gastados. Esta vez he usado el patrón 27. Retro Swimmers de la revista Ottobre Design 3/2016. He hecho dos versiones, con falda y sin y he modificado algunas cosas. Para empezar en la revista recomienda tela de punto y yo he usado licra. He sacado el volante de la parte superior y también he modificado los tirantes; cosiendo ambos extremos de la misma pieza del volante, y he puesto una goma para reforzarlo. He estrenado la goma virgen que nos regalaron en el pack de Seoane Textil al Sewing Camp 2016, no la había probado y creo que aguantará muy bien. Muchas gracias a los patrocinadores y la organización!! Ya se está moviendo algo del Sewing Camp 2017, este año no podré ir, pero estaré muy atenta a todo lo que se haga, fue una experiencia fantástica! 

La licra blanca con florecitas pequeñas es muy fina y he decidido forrarlo entero por delante y detrás, he usado una licra color carne, le da cuerpo, creo que envejecerá bien. El rosa sólo lleva forrada la zona de la entrepierna como marca el patrón. Los acabados de las piernas también son diferentes, en un he usado goma virgen y en el otro foe. Me gustan los dos acabados, creo que con la goma envejecerá mejor. Para mi gusto la falda queda muy alta, si repito, la bajaré a lo menos entre 5 y 7 cm. Aprovechamos el fin de semana pasado para ir a la playa y hacer alguna foto en acción. 

 Enlazo con Menuda Inspiración y también con el Blog de Fans de Ottobre DesignHas cosido los bañadores de este verano? Ya los has estrenado?

Aquesta entrada s'ha publicat en Nena i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

20 respostes a Banyadors nena

  1. Fans de Ottobre ha dit:

    Li queden fantàstics tots dos banyadors!!! A més es veuen uns acabats molt bons!
    Moltes gràcies per enllaçar a Fans de Ottobre!

    M'agrada

  2. Marta-4eta2 ha dit:

    Te han quedado unos bañadores chulisimos!! Esta es una de las costurad que tengo pendiente..a ver si me animo!!

    M'agrada

  3. Mi Pura Vida ha dit:

    Ualaaa Mei que macos es veuen! Semblen comprats dels bons acabats que tenen.

    M'agrada

  4. Enaitz ha dit:

    Que chulos! No habia pensado en bañadores todavia, pero tocs no?!!

    M'agrada

  5. Esther ha dit:

    Oh quins banyadors tan xulos!
    Quan serà el Sewing Camp 2017? Jo aquest any vinc segur!!

    M'agrada

  6. Wow viendo estos bañadores entran aún mas ganas de que abran las piscinas!! A disfrutarlos 😉

    M'agrada

  7. Xominaitas ha dit:

    Chulisimos Mei, voy a mirarme la revista 🙂

    M'agrada

  8. helenaviertel ha dit:

    Buah, jo no m’atreveixo a cosir banyadors. Em fan respecte. La Mini M està molt guapa!

    M'agrada

  9. monisimos!!1 te han quedado muy bien

    M'agrada

  10. Fantàstics!!!! m’encanten

    M'agrada

  11. Retroenllaç: Calceta de banyador acompanyada | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.