Calceta de banyador acompanyada

Amb aquesta calor el que ve de gust és refrescar-se amb un bon bany! I sobretot als peques que els encanta l’aigua! Vinc acompanyada del grup de mamis que vam cosir els vestits Mermaids i el Cnidaria; i és que ens encanta cosir per les nostres princeses!! Avui portem banyadors i bikinis per les nostres nenes, els voleu veure?? Passeu per tots els blogs a veure les seves propostes!

Aquesta vegada hem fet servir diferents patrons, jo he utilitzat el patró de la revista Ottobre Design 3/2016 27. Retro Swimmers com a base i que ja vaig fer servir per als banyadors de piscina. He fet servir el mateix patró i l’he tallat a mida de calceta.

Tenia varies licres per triar i al final vaig fer les tres. La lila és molt fineta i l’he forrat sencera, al ser fina el volant queda molt bé i l’he fet com una faldilleta; ja veieu que posat quasi ni es veu la calceta, només el volant. Aquest està acabat amb l’últim trosset de goma verge que em quedava de Seonane del lot de regals que ens van donar del Sewing Camp, ben aviat en demanaré perquè va genial!

Les altres licres són més gruixudes, més de banyador, i no ha fet falta forrar-les, només la part més íntima per tapar les costures. A falta de goma he fet servir foe. La tela rosa de ratlles la comparteixo amb l’Anna de Cal Joan y mas d’una escapada als Encants. En aquest, li he posat un volant fet amb una tira, a la part del darrera. La tela es cargolava i he posat foe.

Vam estar ahir a la platja i només vam fer fotos de la primera calceta, les altres li queden estupendes també, quan tingui fotos noves edito l’entrada per afegir-les.

Fins aquí l’entrada d’avui, el dijous més sessió de banyadors, aquesta vegada per mi, us espero aquí!

Enllaço amb Menuda Inspiración i amb el Blog de Fans de Ottobre Design.


Con este calor lo que apetece es refrescarse con un buen baño! Y sobre todo a los peques que les encanta el agua! Vengo acompañada del grupo de mamis que hicimos para coser los vestidos Mermaids y el Cnidaria; y es que nos encanta coser para nuestras princesas!! Hoy traemos bañadores y bikinis para nuestras niñas, los quieres ver?? Pasar por todos los blogs a ver sus propuestas!

Esta vez hemos utilizado diferentes patrones, yo he utilizado el patrón de la revista Ottobre Design 3/2016 27. Retro Swimmers como base y que ya utilicé por los bañadores de piscina. He usado el mismo patrón y lo he cortado a medida de braguita. Tenía varias licras para elegir y al final hice las tres. La lila es muy finita y lo he forrado entero, al ser fina el volante queda muy bien y lo he hecho como una faldita; ya veis que puesto casi ni se ve la braguita, sólo el volante. Este está acabado con el último trocito de goma virgen que me quedaba de Seonane del lote de regalos que nos dieron del Sewing Camp, en breve en pediré porque va genial! Las otras licras son más gruesas, más de bañador, y no ha hecho falta forrarlas, sólo la parte más íntima para tapar las costuras. A falta de goma he usado foe. La tela rosa de rayas la comparto con Anna de Cal Joan y mas de una escapada a Els Encants. En este, le he puesto un volante hecho con una tira, en la parte de atrás. La tela se retorcía y he puesto foe. Ayer estuvimos en la playa y sólo hicimos fotos de la primera braguita, las otras le quedan estupendas también, cuando tenga fotos nuevas edito la entrada para añadirlas. Hasta aquí la entrada de hoy, el jueves más sesión de bañadores, esta vez para mí, os espero aquí! Enlazo con Menuda Inspiración y con el Blog de Fans de Ottobre Design.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Costura, General, Nena i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

23 respostes a Calceta de banyador acompanyada

  1. Són preciosos!!! no sé quin m’agrada més!!

    M'agrada

  2. Retroenllaç: Bikini niña Kibadoo (enlace a patrón gratuito) - Hilos y Más

  3. Hilos y Más ha dit:

    Son chulísimos! Qué buen surtido va a tener para elegir

    M'agrada

  4. annacaljoan ha dit:

    Maquissimes, quina ilusió compartir roba!

    M'agrada

  5. Marta-4eta2 ha dit:

    Que chulas!! y de tres en tres!!

    M'agrada

  6. Qué super producción!!! los tres chulísimos. Un besado

    M'agrada

  7. Esther ha dit:

    són molt macos, però jo estic esperant el dpost amb el teu, de banyador!! (que de calcetes de nena ja no en gastem, a casa). Et volia demanar dues coses: quina diferència hi ha entre la goma verge i la goma normal de merceria? On compres el foe?
    Gràcies i que tinguis un bon tercer trimestre d’embaràs!!

    M'agrada

    • Esther, avui ja tens el post amb el meu banyador!
      No hi entenc molt però et contesto el que sé: la goma verge es goma i prou, la de merceria normalment són fils de goma entrellaçats amb fil d’escuma. Aquesta és específica per banyadors i roba interior.
      El foe el pots comprar per internet a Hilos y Mas per exemple (té molta varietat de colors i també estampats) o a altres merceries online. També en trobo a Els Encants.
      Gràcies per comentar! 🙂

      M'agrada

  8. Fans de Ottobre ha dit:

    ¡Qué montón de bañadores y a cuál más chulo! Nos encantan, ¡muchas gracias por enlazar en Fans de Ottobre!

    M'agrada

  9. Lourdes ha dit:

    No sé pas quin m’agrada més de tots! mmm….. son preciosos… encantada de compartir costura!

    M'agrada

  10. vaya surtido!!! a ver si le pierdo el miedo a la licra, sé que cuando empiece va a ser un no parar!! te han quedado chulísimos todos y si todos le quedan igual de bien a tu bombón es para morirse!!

    M'agrada

  11. almakarmela ha dit:

    ¡¡Menudo repertorio!! tienen donde elegir… yo tengo que ponerme también pero me da una pereza… jejejejje

    M'agrada

  12. Mi Pura Vida ha dit:

    Que macos tots!! A la teva nena se la veu molt feliç amb la seva faldilla-banyador! jajaja

    M'agrada

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.