Banyador embarassada

Avui vinc amb un banyador!! Tot un repte i un nou aprenentatge.

La Mei, de Sewingwithmei, va contactar amb la Sandra, una noia portuguesa que ensenya a fer banyadors a l’escola de costura Mariamodista (tenen vàries escoles de costura a Portugal, fa temps que les segueixo al seu compte d’Instagram), per fer uns petits tallers a casa seva i m’hi vaig apuntar de seguida! M’encanta aprendre noves tècniques i maneres de fer, i, sobretot, m’interessava un banyador per aquest estiu.

Vaig portar les licres que tenia per casa i el primer va ser que no totes serveixen per a banyadors, han de ser fortes i elàstiques en els dos sentits. Algunes de les que portava eren amb caient i les vam descartar. El model era clar, amb la panxa que ja tinc la meva tria era pel model d’embarassada, un model amb prou tela a la zona de la panxa per ser còmode, un escot que vam modificar per fer-lo més baix i una esquena molt original.

La Sandra portava els patrons en una sola talla i amb quatre mesures i un moment va adaptar-me’l a la meva. Es notava que coneixia bé els patrons i els dominava perfectament. La Sandra també dissenya licres per banyadors, en fa de maquíssimes, les podeu veure al seu perfil de Teiaetrama.

El banyador és gairebé reversible, és la tècnica de costura que fan servir: sense elàstics, només licra i overlock. Com que no porta goma ni elàstic és molt còmode i s’adapta perfectament. En aquests casos és molt important l’ordre de les costures per després poder-ho girar, tot un repte!

La tela és una licra de color verd-gris i té unes línies una mica ondulades amb una mica de relleu com de pèl, la vaig comprar fa temps a Els Encants. Me n’ha sobrat un bon tros que he repartit amb unes amigues estupendes, espero que ben aviat veiem més costures amb aquesta licra per la xarxa 😉

L’esquena porta una tira horitzontal que s’estira cap amunt amb la tira que passa pel coll, un disseny ben original. L’escot original anava més amunt, el vam modificar per baixar-lo una mica, ho prefereixo. Vaig molt còmoda.

Vam aprofitar el cap de setmana per fer les fotos, feia vent i l’aigua estava gelada, jo no em vaig banyar però la mini_M sí que ho va aprofitar de valent; a veure si aquest cap de setmana hi tornem i agafo una mica de color…

El banyador el vaig tenir llest al matí i vaig aprofitar una estona de la tarda per fer un biquini, aviat el veureu!

Enllaço amb RUMS, vaig a veure si hi ha més banyadors! 😉 I moltes gràcies Mei per organitzar aquest taller i comptar amb mi!


Hoy vengo con un bañador!! Todo un reto y un nuevo aprendizaje. Mei, de Sewingwithmei, contactó con Sandra, una chica portuguesa que enseña a hacer bañadores en la escuela de costura Mariamodista (tienen varias escuelas de costura en Portugal, hace tiempo que las sigo en su cuenta de Instagram), para hacer unos pequeños talleres en su casa y me apunté sin dudarlo! Me encanta aprender nuevas técnicas y maneras de hacer, y, sobre todo, me interesaba un bañador para este verano. Traje las licras que tenía por casa y lo primero fue que no todas sirven para bañadores, deben ser fuertes y elásticas en los dos sentidos. Algunas de las que llevaba eran con caída y las descartamos. El modelo estaba claro, con la barriga que ya tengo mi elección era por el modelo de embarazada, un modelo con bastante tela en la zona de la barriga para ser cómodo, un escote que modificamos para hacerlo más bajo y una espalda muy original. Sandra traia los patrones en una sola talla y con cuatro medidas y un momento lo adaptó. Se notaba que conocía bien los patrones y los dominaba perfectamente. Sandra también diseña licras para bañadores, son guapísimas, las puedes ver en su perfil de Teiaetrama. El bañador es casi reversible, es la técnica de costura que usan: sin elásticos, sólo licra y overlock. Como no lleva goma ni elástico es muy cómodo y se adapta perfectamente. En estos casos es muy importante el orden de las costuras para luego poderlo girar, todo un reto! La tela es una licra de color verde-gris y tiene unas líneas algo onduladas con algo de relieve como de pelo, la compré hace tiempo en Els Encants. Me ha sobrado un buen trozo que he repartido con unas amigas estupendas, espero que pronto veamos más costuras con esta licra por la red;) La espalda lleva una tira horizontal que se estira hacia arriba con la tira que pasa por el cuello, un diseño muy original. El escote original iba más arriba, lo modificamos para bajarlo un poco, lo prefiero. Voy muy cómoda.

Aprovechamos el fin de semana para hacer las fotos, hacía viento y el agua estaba helada, yo no me bañé pero mini_M sí lo aprovechó mucho; a ver si este fin de semana volvemos y cojo un poco de color … El bañador lo tuve listo mañana y aproveché un rato de la tarde para hacer un bikini, pronto lo veréis! Enlazo con RUMS, voy a ver si hay más bañadores! 😉 Y muchas gracias Mei para organizar este taller y contar conmigo!

Aquesta entrada s'ha publicat en Costura, Dona i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

37 respostes a Banyador embarassada

  1. sewingwithmei ha dit:

    Només puc dir que va ser un plaer compartir una estona amb tu, que el banyador et va quedar genial, que la Sandra és una gran professional i que espero poder repetir l’experiència més endavant! Per cert ja t’explicaré com modificar patrons per embarassades que ella me’n va fer cinc cèntims i em va semblar molt senzill. Ara a cuidar la panxeta i a gaudir de l’estiu.

    M'agrada

  2. helenaviertel ha dit:

    Ualaaa!! Quina passada de trobada! Segur que vau aprendre molt de la Sandra. El banyador et queda perfecte. Has d’estar ben orgullosa de lluir-lo!

    M'agrada

  3. La costurera entrometida ha dit:

    Guau tía estas preciosa! El bañador es una chulada, y esa tripita enamora…

    M'agrada

  4. Annacaljoan ha dit:

    ohh! Estás guapissima i quina enveja el curs de banyadors! Si! Ben aviat en veurás més!!

    M'agrada

  5. Rebeca ha dit:

    Quina passada de banyador. Estàs maquíssima!!!! Em sap tan greu no haver pogut venir, em vaig quedar amb les ganes (buaaaahhhh, buaaaahhhhh). Segur que va ser fantàstic. Només de pensar compartir un dia amb dues Mei tan encantadores… a la propera no m’ho perdo.

    Liked by 1 person

  6. Betweenangel ha dit:

    Guau! Te ha quedado fenomenal!

    M'agrada

  7. Kiwa Kawaii ha dit:

    Ostres et queda súper bé!

    M'agrada

  8. Unpinguialaplatja ha dit:

    Es una passada el banyador. I tu estas preciosa!

    M'agrada

  9. Xominaitas ha dit:

    Oh Mei, que barriguita tienes ya, te sienta genial el bañador, me encanta la tela y el patrón muy chulo, un besote.

    M'agrada

  10. Imilce MANOS REVOLTOSAS ha dit:

    Un bañador muy original!! La tela es preciosa.

    M'agrada

  11. es espectacular!!! super original y le queda clavado a esas curvas que luces!!! fantástico!!!

    M'agrada

  12. Enaitz ha dit:

    Que chulada de bañador!! y la tela es una pasada! pero no mas bonito la tripa!!!

    M'agrada

  13. Un modelo muy original y te ha quedado supetchulo.

    M'agrada

  14. Laura - Con mis manitas ha dit:

    Espectacular con este bañador!!! Estás reguapa mujer, te sienta genial el embarazo.
    Yo vendería mi alma al diablo por asistir a un taller como ese, ya me explicarás…

    M'agrada

  15. ariadna ha dit:

    El patró és molt original i el banyador t’ha quedat preciós! Jo encara no m’he atrevit a cosir l’oceà; suposo que tot arribarà, hehe

    M'agrada

  16. Merche Kushona ha dit:

    aquest bañador es una pasada de chulo! la lycra m’encanta! i lo d’anar a un curset de bañadors ha de ser la canya!!

    Liked by 1 person

  17. Retroenllaç: Samarreta Tester patró sorpresa | Mei, fet amb amor

  18. Retroenllaç: Biquini negre i flors | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.