Vestit Viivat

[al final en castellano]

Us deia a l’entrada anterior que aquesta tela era per compartir amb la mini_M. A ella li he fet un vestit. Ens agrada anar iguals, ens uneix. Quan em veu cosint sempre pregunta per qui serà i si ella també pot tenir-ho igual. No faig les peces idèntiques, però sí coses que ens puguem posar alhora i anem conjuntades i contentes.

El patró és el vestit 31. Viivat de la revista Ottobre Design 1/2018. Li he fet la talla més petita i li va bé.

La tela és dessuadora d’estiu de ratlles i flors comprada als Encants de Barcelona en una de les últimes visites. Li he fet el detall de les mànigues i la goma a la cintura. La temptació inicial va ser fer les mànigues d’una peça i no posar l’elàstic a la cintura, però al final vaig treure’m la mandra de sobre i he fet els detalls propis del vestit.

Està encantada amb el resultat, ja se l’ha posat vàries vegades, crec que és ideal per la temperatura que fa ara.

Les fotos les vam fer en un passeig per la platja. A sota del vestit porta els pantalons Sporty Girl que us vaig ensenyar aquí i que fins fa poquíssim no es volia posar i ara que se’ls posa a diari ja li van justos…

Enllaço amb Menuda Inspiración i amb el Blog de Fans de Ottobre Design. Bona setmana!


Os decía en la entrada anterior que esta tela era para compartir con mini_M. A ella le he hecho un vestido. Nos gusta ir iguales, nos une. Cuando me ve cosiendo siempre pregunta para quién será y si ella también puede tenerlo igual. No hago las piezas idénticas, pero sí cosas que nos podamos poner la vez y vamos conjuntadas y contentas. El patrón es el vestido 31. Viivat de la revista Ottobre Design 1/2018. Le he hecho la talla más pequeña y le va bien. La tela es sudadera de verano de rayas y flores comprada en los Encants de Barcelona en una de las últimas visitas.

Le he hecho el detalle de las mangas y la goma en la cintura. La tentación inicial fue hacer las mangas de una pieza y no poner el elástico en la cintura, pero al final me quité la pereza y he hecho los detalles propios del vestido. Está encantada con el resultado, ya se le ha puesto varias veces, creo que es ideal para la temperatura que hace ahora. Las fotos las hicimos en un paseo por la playa. Debajo del vestido lleva los pantalones Sporty Girl que os enseñé aquí y que hasta hace poquísimo no se quería poner y ahora que se los pone a diario ya le van justos… Enlazo con Menuda Inspiración y con el Blog de Fans de Ottobre Design. Buena semana!

Aquesta entrada s'ha publicat en Costura, General, Nena i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Vestit Viivat

  1. Mi Pura Vida ha dit:

    Quina preciositat Mei, està molt molt maca i amb els pantalons queda un conjunt de 10. Les meves nenes també volen anar conjuntades amb mi, lis fa molta il·lusió.

    M'agrada

  2. Fans de Ottobre ha dit:

    ¡Qué bonito te ha quedado el vestido! Y bien por vencer esa pereza y hacer los detallitos, que al final son los que marcan la diferencia. No nos extraña que esté encantada (y también de ir a juego con mamá). ¡Gracias por enlazarlo en el blog de fans de Ottobre!

    M'agrada

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.