Brusa Meine Ava amb #cosiamigas

Ja sabeu com m’agrada cosir acompanyada, avui hi tornem!

Hem triat la Brusa Ava de Meine Herzenswelt per celebrar la primavera!! I m’acompanyen les #cosiamigas! Passeu a veure les seves versions, són increïblement precioses!

El patró té moltíssimes possibilitats: escot rodó o en punta tant davant com a l’esquena, tres llargs diferents de cos i de màniga amb diferents acabats. He triat fer el coll amb doble punta, un llarg per sota els malucs pensant en portar-la amb leggins i anar còmoda. Per la màniga he triat la mida intermitja, la mida que es diu francesa.

Encara que són més de samarreta que de camisa m’agrada molt l’escot de l’esquena en punta i és molt possible que repeteixi patró ben aviat.

La tela és d’aquelles que rellisquen una mica, complicades de cosir, el que vol dir moltes agulles i embastar una mica perquè quedin ben posades les costures. La tinc des de fa molt, em sembla que era del mercat dels Encants de Barcelona.

Les fotografies són molt millorables, hauria d’haver passat la planxa per començar… i pentinar-me… i estar una mica més moreneta… intentaré millorar les següents sessions de fotos…

Enllaço amb MIMI del Club de las Malascostureras


Ya sabéis como me gusta coser acompañada, hoy volvemos! Hemos elegido la Blusa Ava de Meine Herzenswelt para celebrar la primavera!! Y me acompañan las #cosiamigas! Pasa a ver sus versiones, son increíblemente preciosas!

El patrón tiene muchísimas posibilidades: escote redondo o en punta tanto delante como en la espalda, tres largos diferentes de cuerpo y de manga con diferentes acabados. He elegido hacer el cuello con doble punta, un largo por debajo las caderas pensando en llevarla con leggins y ir cómoda. Para la manga he elegido el tamaño intermedio, el tamaño que se llama francesa.

Aunque que soy más de camiseta que de camisa me gusta mucho el escote de la espalda en punta y es muy posible que repita patrón pronto. La tela es de aquellas que resbalan un poco, complicadas de coser, lo que significa muchos alfileres y hilvanar un poco para que queden bien puestas las costuras. La tengo desde hace mucho, me parece que era del mercado de los Encants de Barcelona. 

Las fotografías son muy mejorables, debería haber pasado la plancha para empezar … y peinarme … y estar un poco más morenita. .. intentaré mejorar las siguientes sesiones de fotos … Enlazo con MIMI del Club de las Malascostureras

Aquesta entrada s'ha publicat en Costura, Dona, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Brusa Meine Ava amb #cosiamigas

  1. Anahi ha dit:

    Fantástica la versión larga!!

    M'agrada

  2. Laura - Con mis manitas ha dit:

    Super bonita ! Todo te cae a bien a ti!!
    Peinarse está sobrevalorado, planchar ni te cuento y estar moreno provoca cáncer… Sigue en tu línea que vas preciosa!

    M'agrada

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.