RUMS 17/16 – Lady Ophelia compartida

Avui costura especial! I és que la Costurera de retales va contactar amb la nurks7 i amb mi per compartir la costura d’aquest patró tan versàtil. M’ha encantat compartir aquestes estones amb vosaltres, guapes més que guapes! I a més és que les tres hem acabant fent la versió vestit i són super diferents!

Es tracta del patró de samarreta i vestit Lady Ophelia, el punt fort del patró és aquest coll que recorda un sobre o els bodis dels nadons. Aquí teniu la meva versió.

La tela és un punt molt florejat en tons vermells i blaus. Com us deia he fet versió vestit i he adaptat una mica la faldilla fent-la més ampla i arrugant-la en la unió amb la samarreta. Màniga tres quarts i foe blau per al coll. He deixat el coll obert, és a dir que només està cosit per les mànigues, tot i el sabotatge de la impressora ha quedat prou bé.

   

Podeu veure les seves versions aquí i aquí.

Vaig a veure què hi ha per RUMS i si hi trobo més Lady Ophelia!


Hoy costura especial! Y es que la Eva de Costurera de retales contactó con Núria de nurks7 y conmigo para compartir la costura de este patrón tan versátil. Me ha encantado compartir estos ratos con vosotros, guapas más que guapas! Y además es que las tres hemos terminando haciendo la versión vestido y son super diferentes! Se trata del patrón de camiseta y vestido Lady Ophelia, el punto fuerte del patrón es este cuello que recuerda un sobre o los bodys de los bebés. Aquí tenéis mi versión. La tela es un punto muy floreado en tonos rojos y azules. Como os decía he hecho versión vestido y he adaptado un poco la falda haciéndola más ancha y arrugandola en la unión con la camiseta. Manga francesa y foe azul para el cuello. He dejado el cuello abierto, es decir que sólo está cosido por las mangas, a pesar del sabotaje de la impresora ha quedado bastante bien. Podeis ver sus versiones aquí y aquíVoy a ver qué hay por RUMS y si encuentro más Lady Ophelia!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

16 respostes a RUMS 17/16 – Lady Ophelia compartida

  1. annawayblog ha dit:

    M’agrada molt! No sóc massa de flors per mi però als altres m’encanten i a la primavera no hi poden faltar!

    M'agrada

  2. Retroenllaç: rums 17/16 – tres ofelies on the way | nurks7

  3. M’encanta la teva versió i l’estampat tan primaveral. Un plaer cosir plegades. Així ha estat més fàcil!!

    M'agrada

  4. vanähsa ha dit:

    Quin vestit més maco!! La tela és preciosa i et queda genial!

    M'agrada

  5. Annacaljoan ha dit:

    M’he enamorat!! Es precios amb aquests colors i les flors!!

    M'agrada

  6. nurks7 ha dit:

    és super elegant la teva versió, m’agrada molt aquest estampat i amb el viu blau queda molt xulo! quan vulguis repetim costura sincro! petonets

    M'agrada

  7. laia ha dit:

    No sóc gaire d’estampats però he de confessar que vist aquí m’encanta el teu vestit””””

    M'agrada

  8. Malihma ha dit:

    Tu versión es preciosa!

    M'agrada

  9. Retroenllaç: Samarreta Pomelo i faldilla | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.