Slime team #cosikids

No us pensareu que les #cosiamigas només cosim per a nosaltres mateixes…?? Totes tenim petits aventurers que reclamen el seu protagonisme!

Fa uns dies ens vam ajuntar unes quantes i vam planejar una costura conjunta per a tots els nens! L’excusa de la trobada eren els calçots i, com ja haureu pensat, xerrar pels colzes! Per a ells vam fer un petit taller d’slime, sí, ho heu llegit bé, amb les expertes Inma i mini_Inma que van fer de mestres de cerimònies.

La costura va ser una samarreta amb un vinil especial que va dissenyar la Rebeca amb el lema SLIME TEAM, en referència al taller que farien. Estaven genials tots amb la seva samarreta!! Passeu a veure’ls tots: minis de Punts de Colors, mini de Saiziland, mini de Con mis Manitas, mini de Marujadas de Peluchona i minis de Cal Joan y Mas.

Jo he cosit el model BlaBla de la revista Ottobre Design 1/2016. Per la mini_M la talla 128 amb tela de punt de samarreta en blanc i a ratlles roses per les mànigues de Cal Joan, el vinil de color rosa metal·litzat. Pel mini_B la talla 98, serà de creixença perquè ara mateix li queda gegant, en colors verds i el vinil en blanc.

La trobada va ser fantàstica, nens i grans ens ho vam passar genial! Segur que ho repetim ben aviat!

Enllaço amb MimiKids del Club de las Malas Costureras i amb el Blog de Fans de Ottobre Design.


No os pensaréis que las #cosiamigas sólo cosemos para nosotras mismas … ?? Todas tenemos pequeños aventureros que reclaman su protagonismo! Hace unos días nos juntamos unas cuantas y planeamos una costura conjunta para los niños! La excusa del encuentro eran los calçots y, como ya habréis pensado, charlar por los codos! Para ellos hicimos un pequeño taller de slime, sí, lo habéis leído bien, con las expertas Inma y mini_Inma que hicieron de maestras de cerimonia. La costura fue una camiseta con un vinilo especial que diseñó Rebeca con el lema SLIME TEAM, en referencia al taller que harían. Estaban geniales todos con su camiseta!! Pasa a verlos todos: minis de Punts de Colors, mini de Saiziland, mini de Con mis Manitas, mini de Marujadas de Peluchona y minis de Cal Joan y Mas. Yo he cosido el modelo BlaBla de la revista Ottobre Design 1/2016. Para mini_M la talla 128 con tela de punto de camiseta en blanco y a rayas rosas para las mangas de Cal Joan, el vinilo de color rosa metalizado. Para mini_B la talla 98, será de crecimiento porque ahora mismo le queda gigante, en colores verdes y el vinilo en blanco. El encuentro fue fantástico, niños y mayores nos lo pasamos genial! Seguro que lo repetimos pronto! Enlazo con MimiKids del Club de las Malas Costureras y con el Blog de Fans de Ottobre Design.

Aquesta entrada s'ha publicat en Costura, nadó, Nena i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Slime team #cosikids

  1. Rebeca ha dit:

    Mil gràcies per tot un altre cop. Vam passar un dia fantàstic i vau ser uns anfitrions meravellosos. Un gran dia que recordarem sembre!!!

    M'agrada

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.