Com vaig fer les etiquetes per la roba

Algunes de vosaltres m’heu preguntat per les etiquetes. En aquest post us explico la meva experiència, repeteixo, la meva experiència. Estic segura que hi ha moltes possibilitats i llocs per fer-les, jo explico el meu procés. Espero respondre a la vostra inquietut i encoratjar-vos a fer les vostres pròpies.

Les primeres etiquetes les vaig fer amb vetes, paper transfer i la planxa seguint tutorials varis que podeu trobar a la xarxa. Fàcil, barat i amb bon resultat. L’únic problema d’aquestes és que amb les rentades s’acaben deteriorant.

Per curiositat vaig buscar informació sobre etiquetes teixides i vaig demanar pressupost a un parell d’empreses. La meva grata sorpresa va ser que el cost era bastant assumible. L’empresa on vaig decidir fer-les es ETISILK, una empresa catalana que es dedica a fer etiquetes de tot tipus.

Us he de dir que el més difícil va ser trobar el disseny, en el meu cas el sr-M va fer varis dissenys i vaig poder triar. Em va anar molt bé haver provat els dissenys en les etiquetes fetes amb el transfer. Gràcies sr-M!!

etiq mei 2

Si teniu ganes de tenir les vostres pròpies etiquetes us recomano que feu un bon disseny i demaneu pressupost.

Photo 28-7-15 16 41 32   IMG_2071-0 IMG_8825   img_2851  IMG_3122[1]

A mi m’agrada posar l’etiqueta a la roba que cuso, la llueixo amb orgull. La poso a tot el que faig i crec que totes ho hauríem de fer. No portem ben visibles les etiquetes de les grans marques? Perquè no lluir la nostra feina?

Ja em direu si us heu decidit a fer les vostres! Fins aviat!


Algunas de vosotras me habéis preguntado por las etiquetas. En este post os cuento mi experiencia, repito, mi experiencia. Estoy segura que hay muchas posibilidades y sitios donde hacerlas, yo explico mi proceso. Espero responder a vuestra inquietud y animaros a hacer las vuestras propias. Las primeras etiquetas las hice con vetas, papel transfer y la plancha siguiendo tutoriales varios que se pueden encontrar en la red. Fácil, barato y con buen resultado. El único problema de estas es que con los lavados se acaban deteriorando. Por curiosidad busqué información sobre etiquetas tejidas y pedí presupuesto a un par de empresas. Mi grata sorpresa fue que el coste era bastante asumible. La empresa donde decidí hacerlas es ETISILK, una empresa catalana que se dedica a hacer etiquetas de todo tipo. Os tengo que decir que lo más difícil fue encontrar el diseño, en mi caso el sr-M hizo varios diseños y pude elegir. Me fue muy bien haber probado los diseños en las etiquetas hechas con el transfer.Gracias sr-M !! Si tieneis ganas de tener vuestras propias etiquetas os recomiendo que hagais un buen diseño y pidais presupuesto. A mí me gusta poner la etiqueta en la ropa que coso, la luzco con orgullo. La pongo a todo lo que hago y creo que todas deberíamos hacerlo. No llevamos bien visibles las etiquetas de las grandes marcas? Porque no lucir nuestro trabajo? Ya me diréis si os habeis decidido a hacerlas! Hasta pronto!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

14 respostes a Com vaig fer les etiquetes per la roba

  1. maryjanecrafts ha dit:

    Aixxxx Mei quina pena…vaig encargar paper transfer fa res per fer les meves 😦 😦 ohhh així que marxa amb els rentats?! Benooo potser els gastaré en un altre cosa…i esa botiga per fer-les es online o es pot anar? Merciii per compartir ; ) jo vull fer les meves 🙂 una abraçada

    M'agrada

  2. laia ha dit:

    Quina xulada!!!! Jo sempre penso en fer les meves però com que des de sempre he fet servir cinta de merceria de topets ja s’ha quedat com la marca de la casa però no obstant, m’apunto el nom de l’empresa. Gràcies per compartir!

    M'agrada

  3. Les teves etiquetes m’encanten! i tens raó, si anem pel món amb roba amb les etiquetes de grans marques visibles, per què no lluïm la “nostra marca”? a mi m’encantaria fer-me les meves etiquetes, però de moment em falta un disseny xulo. M’apunto aquesta empresa per si algun dia m’acabo decidint 🙂

    M'agrada

  4. Noelieska ha dit:

    Muchas gracias por la explicación. Y llevas toda la razón; por qué no lucir nuestro trabajo? Besos!!!

    M'agrada

  5. helenaviertel ha dit:

    Tens tota la raó! Necessito un disseny i em sembla que me’n faré les meves. Cada dia estic més orgullosa de les coses que cuso, la veritat. Gràcies per la idea.

    M'agrada

  6. Ooooh me encanta tus etiquetas! Yo llevo tiempo pensándolo porque tienes toda la razón. Me has animado para hacérmelas!

    M'agrada

  7. annawayblog ha dit:

    M’encanten les teves etiquetes! Clar que sí! Es un orgull ensenyar el que fa una mateixa! Jo ja ho he pensat algún cop i ara que sé on les puc fer potser ho faig, gràcies per la info!

    M'agrada

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.