Bossa CC Doctora Botones

[al final en castellano]

bossa-botones-10

Una bossa la fas servir cada dia, una peça que veus diàriament. Ha de ser pràctica i t’ha d’agradar. Aquesta m’encanta! I, a més, és enorme! Quan vaig veure la de la Doctora Botones em va encantar, però no tenia gaire clar si la cosiria. Per si de cas vaig demanar la boquilla, quin no ha volgut una bossa amb boquilla tipus Mary Poppins!?

La Doctora Botones va preparar un Cose Conmigo que us el recomano moltíssim, està molt ben explicat cada pas i amb moltes fotos. Ha fet un recopilatori on podeu veure moltíssimes versions. Us animeu a provar-lo??

bossa-botones-03 bossa-botones-05

Amb aquest he provat materials nous: tela de suro i foam per l’interior; a part de la boquilla i de totes les peces de les anses. La tela de suro és d’una botiga local, té una mica de purpurina, res exagerat. La tela principal és una tela que imita la pell de serp, una tela molt tova; per donar-li consistència a la bossa vaig demanar consell a costureres expertes i em van recomanar posar-hi foam. Ha quedat amb la consistència perfecta, moltes gràcies noies :*! Les peces exteriors estan enganxades al foam amb cola d’esprai.

bossa-botones-06 bossa-botones-02

Pel folre he fet servir una de les teles africanes que em va portar la mare del seu viatge a Sud Àfrica, moltes gràcies mare! Fa contrast amb l’exterior, crec que li queda molt bé. L’interior porta una butxaca amb cremallera i una sense de tipus sobre, i també una tira per penjar les claus. Per l’ansa he optat per fer una cara de cada. Les anelles, regulador i mosquetons són de Jaltor i formaven part dels regals dels patrocinadors del SewingCamp 2016. A la seva pàgina trobareu tot tipus de ferramentes i fornitures.

bossa-botones-01 bossa-botones-08

L’he fet servir des que el vaig acabar, ha tingut molt èxit! Aprofitant un passeig per la platja vam fer les fotos.

bossa-botones-09

Estic molt contenta amb aquesta costura! Gràcies Doctora Botones!

Enllaço amb RUMS i vaig a veure quantes bosses hi ha d’aquestes i quantes de Farbenmix; aquest encara no l’he començat, potser passat festes que ara vaig a tope ajudant a Ses Magestats!

bossa-botones-04

Us agrada regalar productes d’artesania i proximitat per aquestes festes? Us ho recomano, ajudareu a petits creatius i artesans i tindreu productes fets a mà i únics!


Un bolso lo usas cada día, una pieza que ves diariamente. Debe ser práctico y te tiene que gustar. Este me encanta! Y, además, es enorme! Cuando vi el de Doctora Botones me encantó, pero no tenía muy claro si lo cosería. Por si acaso pedí la boquilla, quien no ha querido un bolso con boquilla como Mary Poppins!? Doctora Botones preparó un Cose Conmigo que os recomiendo muchísimo, está muy bien explicado cada paso y con muchas fotos. Ha hecho un recopilatorio donde podéis ver muchísimas versiones. Os animáis a probarlo?? Con este he probado materiales nuevos: tela de corcho y foam para el interior; a parte de la boquilla y de todas las piezas de las asas. La tela de corcho es de una tienda local, tiene un poco de purpurina, nada exagerado. La tela principal es una tela que imita la piel de serpiente, una tela muy blanda; para darle consistencia al bolso pedí consejo a costureras expertas y me recomendaron poner foam. Ha quedado con la consistencia perfecta, muchas gracias chicas :*! Las piezas exteriores están pegadas al foam con cola de spray. Para el forro he usado una de las telas africanas que me trajo mi madre de su viaje a Sudáfrica, muchas gracias mare! Hace contraste con el exterior, creo que le queda muy bien. El interior lleva un bolsillo con cremallera y una sin de tipo sobre, y también una tira para colgar las llaves. Para el asa he optado por hacer una cara de cada. Las anillas, regulador i mosquetones son de Jaltor y formaban parte de los regalos de los patrocinadores del SewingCamp 2016. En su página encontraréis todo tipo de herrajes y fornituras. Lo he usado desde que lo terminé, ha tenido mucho éxito! Aprovechando un paseo por la playa hicimos las fotos. Estoy muy contenta con esta costura! Gracias Doctora BotonesEnlazo con RUMS y voy a ver cuántos bolsos hay de estos y cuantos de Farbenmix; éste aún no lo he empezado, tal vez pasadas las fiestas que ahora voy a tope ayudando a Sus Majestades! Os gusta regalar productos de artesanía y proximidad para estas fiestas? Os lo recomiendo, ayudareis a pequeños creativos y artesanos y tendreis productos hechos a mano y únicos!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

20 respostes a Bossa CC Doctora Botones

  1. Anna caljoan ha dit:

    Molt boniiiic!! I el foam es el detall!!

    M'agrada

  2. vanähsa ha dit:

    Quina xulada, m’encanta!! I molt bona idea lo del foam!

    M'agrada

  3. Doctora Botones ha dit:

    Mei! T’ha quedat genial!! El suro queda preciis, la tela de serp fa molt bon conjunt! I lo del foam la veritat és que es una opció molt bona!! Moltes gràcies per seguir el CC!! Un petó guapa!!

    M'agrada

  4. Retroenllaç: Día 5. Cose conmigo el Bolso Doctora Botones !! RECOPILATORIO – doctorabotonesblog

  5. Hilos y Más ha dit:

    Lo bueno de no haberlo cosido aún es aprender de todos vuestros trucos, me apunto lo del foam. Te ha quedado chulísimo!

    M'agrada

  6. Es precioso!! yo aún lo tengo pendiente con la boquilla ahi que me mira cada poco tiempo…

    M'agrada

  7. Klor ha dit:

    Pues te ha quedado muy chulo tu bolso” Mery Poppins” 😉
    Esa boquilla es genial!
    Combinan muy bien la serpiente y el corcho, queda muy natural 😉
    Biquiños!!!

    M'agrada

  8. M’agrada tant per dins com per fora,és molt xulo!!

    M'agrada

  9. sewingwithmei ha dit:

    m’encanta com t’ha quedat. Es veu molt còmode i actual.
    A mi m’agrada regalar cosetes per les festes aquest any haig d’apretar el cul o no arribaré……

    M'agrada

  10. Vicky - Nina de drap ha dit:

    T’ha quedat millor que comprada! Quina perfecció!!

    M'agrada

  11. Merche Kushona ha dit:

    m’encanta com t’ha quedat. m’apunto lo del foam pel proper bolso

    M'agrada

  12. Mi Pura Vida ha dit:

    Mei t’ha quedat espectacular, amb la consistència perfecta! M’agrada molt

    M'agrada

  13. Retroenllaç: Motxilla Totoro | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.