Vermella Peter Pan

En Peter Pan ens encanta! I ja tenia ganes de provar la Silhouette!! Quina millor escusa que la proposta “De flex y otras historias” de Hilos y Mas y Mi rincon de Mariposas, dues blogeres fantàstiques.

Soc nova i he fet una cosa senzilla, he vist meravelles al recopilatori!! Quantes idees noies! Les siluetes les he tret de Pinterest, he estat fent una cerca de siluetes xules i he fet un taulell, si voleu passar-vos-hi us el deixo aquí.

Si em seguiu a Instagram ja haureu vist que el pobre Peter va quedar tallat, vaig haver de repetir-lo i els vaig juntar.

 Aquest patró ja l’he cosit altres vegades (aquí amb la màniga llarga i goma a la part més llarga), és el Asymmetrical Drape Top by EYMM. És divertit i fàcil de cosir. Té poques peces, dues de principals i la part de baix i acabats. Acabada amb puny vermell a la part de baix i amb una vora a les mànigues.

Si porta uns leggins li baixa per les caderes i li queda com un vestit. Amb texans costa més que baixi i es veu més l’efecte arrugat.

IMG_1391 IMG_1397

Enllaço amb el recopilatori i vaig a gaudir de tot el que han fet les altres!


Peter Pan nos encanta! Y ya tenía ganas de probar la Silhouette !! Qué mejor excusa que la propuesta “De flex y Otras historias” de Hilos y Mas y Mi rincon de Mariposas, dos blogueras fantásticas. Soy nueva y he hecho algo sencillo, he visto maravillas en el recopilatorio!! Cuántas ideas chicas! Las siluetas las he sacado de Pinterest, he estado haciendo una búsqueda de siluetas chulas y he hecho un tablero, si quereis pasar a verlo os lo dejo aquí. Si me seguís en Instagram ya habréis visto que el pobre Peter quedó cortado, tuve que repetirlo y los junté.  Este patrón ya lo he cosido otras veces (aquí con la manga larga y goma en la parte más larga), es el Asymmetrical Drape Top by EYMM. Es divertido y fácil de coser. Tiene pocas piezas, dos de principales y la parte de abajo y acabados. Terminada con puño rojo en la parte de abajo y con un dobladillo en las mangas. Si lleva unos leggins le baja por las caderas y le queda como un vestido. Con vaqueros cuesta más que baje y se ve más el efecto arrugado. Enlazo con el recopilatorio y voy a disfrutar de todo lo que han hecho las otras!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Vermella Peter Pan

  1. Cris ha dit:

    Muy chulaaaaaaaaa! !!

    Liked by 1 person

  2. Me encanta como te ha quedado!!!

    Liked by 1 person

  3. Armiarma ha dit:

    ¡¡Qué bonita!! Me encanta la silueta que has elegido. Ojito que igual te la copio.

    M'agrada

  4. Retroenllaç: Samarreta asimètrica mini-M | Mei, fet amb amor

M'encantarà llegir el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.